Pakoštane kamp Maslina

Pakoštane kamp Maslina je smješten u istočnom djelu Pakoštana. U ponudi imamo 5 moderno opremljenih mobilnih kučica. Mobilne kučice su smještene u starom masliniku tako da imaju prekrasan prirodni hlad. Parking za automobile, prostrane terase sa roštiljem čine kamp Maslina idealnom destinacijom za ugodan obiteljski odmor.

Kamp Maslina Pakoštane camp Maslina je ograđen i na ulazu se nalazi recepcija sa malom suvenirnicom. Ispred kampa se nalaze stepenice sa ogradom - za nesmetan silazak do plaže. Plaža je kameno - šljunčana. Šetnica ispred kampa vodi do centra Pakoštana. šetnicom uz more možete otići do obližnjeg mjesta Drage. Drage su malo turističko mjesto udaljeno 15 minuta lagane šetnje od samog kampa Maslina. Cijelim putem uz đetnicu izmjenjuju se razni tipovi plaža: od pješčanih do kamenitih djelova. Veči dio šetnice do Draga prolazi kroz staru borovu šumu i ima nočnu rasvjetlu. Sama šetnica je uz more i idealna je za duge šetnje.

Na recepciji kampa Maslina možete dobiti sve potrebne informacije i brošure o događanjima u okolici kampa. Pakoštane i okolica ljeti obiluju kulturnim, sportskim i gastronomskim manifestacijama . Za sva ostala pitanja i potrebe na raspolaganju imate naše ljubazno osoblje kampa. Dobro došli u Pakoštane Kamp Maslina. Provedite ugodan obiteljski odmor u netaknutoj prirodi starog maslinika.

Rezervacija termina se obavlja preko kontakt formulara i direktno na naš email. Nakon što dogovorimo slobodan termin potrebno je uplatiti akontaciju. Akontacija iznosi 30% od ukupnog iznosa računa. Nakon uplate akontacije šaljemo potvrdu rezervacije. Ako imate pitanja u vezi smještaja i slobodnih termina molim da nas kontaktirate. Odgovaramo na sve Vaše upite. Hvala na ukazanom povjerenju. Dobro došli u Pakoštane - Kamp Maslina!

  • kontakt: Bruno Rašin
  • email: rasin7373@gmail.com
  • mobitel: 00385 9945 35283